HTML

endrelondonban

Egy év eseményei, a londoni élet részletei.

Friss topikok

Címkék

2011.09.16. 19:33 endre2714

Furcsaságok 1.

Parkolás a hídon - azóta kiderült, ez csak az egyiken van (Waterloo), de iszonyatosan jó ötlet. A waterloo híd két-két sáv, plusz bicikli sávból áll. Este 8-tól reggel 8-ig lehet parkolni a két szélén, elfoglalva egy biciklisávot és egy fél sávot, így a másik fél sáv biciklisávvá avanzsálódik és 1-1 sáv továbbra is járható. Brilliáns, otthon a Margit hídon simám mehetne.

 

Közlekedés - teljesen hülyék és nem csak a kocsival közlekedők. Megy mindenki, mint az állat, dudálnak ezerrel. A gyalogosok sem jobbak: itt nem tilos gyalogosként átmenni a piroson, vagy ahol te akarsz, így mindenki crossol össze-vissza.

 

Ivászat - na, ez durva. Ezek MINDIG isznak. Tegnap sétáltunk, az összes bár tele volt, csütörtök létére. Ma délben sétálok, az összes bár tele van öltönyösökkel. Hihetetlen.

 

Árak - érdekesség inkább. A mai meki pl fillére ugyan annyiba kerül, mint otthon, a pizzahut is. A lánc éttermekben, még ha jobb is, budapesti árnál egy picit többért meg lehet kajolni - tegnapi olasz étteremben 1 pizza és 2 pohár bor 12 font volt.

 

Későb folytatjuk műsorunkat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://endrelondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr533232495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása